No fo bai prea mare ca tot om fo tri barbati cu tri masini , DAR... NU ORICE MASINI CI ARO. ARO si atat.
Curate,dichisite ca nejte demoazele au iesit la plimbare conduse de Daniel -Wercingetorix,Cristi-Crisx si de mine.
Sa se obisnuiasca cu aerul tare al dimineti am inceput cu asfaltul spre Copaceni,cu un mic repaus la megaimage.Am luat noi cate ceva -pentru noi barbatii si la drum,sa vedem ce pot si stiu a face demoazelele.Cam praf ce-i drept si le-a intrat peste tot , ca si noua de altfel,dar nimeni nu a stranutat sau sughitat. Munti de gunoaie strajuiau drumul parcurs pana cand am iesit iarasi la susaua asfaltata,spre Comana-Mihai Bravu -poligonul de tancuri,de fapt vestigiile ramase in urma dupa prabusirea cometei comuniste.
Dupa 15 minute ne-a dus Cristi spre Bulgaria pret de un ceas si ne-a dus si ne-a tot dus pana cand ne-am intors ca nu mai aveam pe unde merge.
Demoazelele s-au comportat foarte bine mici probleme aparand la a mea care are nevoie de un contact cu cheie nou sau macar unul bun si mai spre final la a lui Torix care de atata alergatura si efort s-a incalzit si a dat in clocot,rabufnid nervoasa.
Am luat-o eu cu Cristi cu binisorul-la inceput si mai apoi cu japca-se tinea batoasa si refuza colaborarea ,am bagat,i-am scos,am schimbat cate ceva ,ca in final sa recunoasca -fara totusi a o spune clar si raspicat : am avut si eu o toana

Turbatul de vant si ora destul de innaintata ne-au determinat sa inlocuim grataru' cu nejte paine boiereasca si muraturi de la butoi. FAINEEEE .
Dupa festinul culinar ce se vede si intro poza ,am pus cap compas pe Bucuresti si intrun ceas am aruncat ancorele in porturile de unde plecaseram,dar nu inainte de a spune raspicat :TREBUIE neaparat sa facem si un garatar-data viitoare.
Pana atunci cele bune de la noi -participantii,pentru distinsii cititori,care cu siguranta ni se vor alatura data viitoare !