Am verificat -empiric si m-am ales cu doua basici la degete.Roata dreapta spate FOARTE FIERBINTE !
Azi dis de dimineata ,cam pe la 07.00 m-am apucat de mesterit,la roata cu pricina .
Am gasit arcul cel mare -de sus,care tine si trage sabotii rupt si o piulita M8 -frecata bine in tambur .De unde este si cum a ajuns acolo nu stiu inca .
Am cautat prin fiarele din masina si am gasit un arc pe care dupa ceva chinuri l-am potrivit in locul celui rupt.
Dupa aceea am vorbit cu Crisx si i-am facut o vizita la Mihai Bravu .Am mai reglat putin avansul-a fost cam mic si nu prea se infigea.
M-am lasat plimbat si condus de Cristi prin padure,pana la malul Neajlovului,unde am parasit masinariile pentru un ceas.
Cizme de cauciuc,papura,trestie,namol ,doua undite,o cutie cu viermisori,doaua beri si o punga cu pufuleti

Am luat lectii de pescuit si spre exemplificare Cristi a scos de sub ape un monstru,pe care din pacate nu l-am pozat iar Cristi la returnat apelor. Cam asta a fost-in mare.Reintorsi la baza am fost delectati cu o mamaliguta ,branza proaspata,usturoi mititei si fripturi ,iar ca udatura Ciucas si Timisoareana.Desertul doar eu l-am servit : capsuni si zmeura reci .
Nu sunt multumit de modul cum franeaza HAROul,deci va trebui sa mai umblu pe acolo.
Am cateva poze dar nu am acum timp !